Jacques Dutilhweg in Rotterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Jacques Dutilhweg - 3065JH - Rotterdam beschikbaar per 2023-03-01 in het mooie Rotterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 10 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Jacques Dutilhweg - 3065JH - Rotterdam
!Beste kamerzoekende!Vanaf begin Maart komt er in mijn appartement in Rotterdam Prinsenland een kamer vrij.Over de kamer/het huisDe kamer heeft een oppervlakte van 10m2 en kost €525 inclusief per maand. Met z’n drieën delen we de ruime woonkamer en open keuken (met vaatwasser), het toilet, het terras en de badkamer (met wasmachine)! De liggingHet appartement bevindt zich (als je hard kan gooien) op steenworp afstand van winkelcentrum prinsenland waar o.a. Een Albert Heijn, Hema, Etos en een Bruna inzitten. Verder is het 5 minuten fietsen naar metrostation Kralingse Zoom, 10 minuten naar de campus en binnen 10 minuten zit je ook bij de Kralingse Plas. Ideale locatie dus! Over onsPersoonlijk hechten wij veel belang aan een gezellig en hecht huis, maar tegelijk is er ook altijd plaats voor een beetje rust. Het zou dus wel fijn zijn wanneer iedereen thuis is, we samen kunnen eten, hangen,…Er zijn natuurlijk geen verplichtingen dus er is genoeg ruimte om je eigen ding te doen. Wij( Marijn en Sarah ), zijn 18 en 19 jaar en zijn eerstejaars op de unie sinds september. Wat er wel even bij gezegd moet worden is dat het appartment zich bevindt in een woonwijk en de gemiddelde leeftijd van de flat ligt vrij hoog. Huisfeesten zijn daarom helaas niet mogelijk, maar borrels met normaal muziekvolume natuurlijk wel!Ben je een een jongen van de leeftijd 18 en ook een eerstejaarsstudent, stuur me dan maar even een berichtje als je geïnteresseerd bent:)Groetjes en misschien tot snel! Marijn en SarahInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Jacques Dutilhweg – 3065JH – Rotterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Jacques Dutilhweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 525
Aantal m2 – 10
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Jacques Dutilhweg in Rotterdam

Jacques Dutilhweg in Rotterdam via Kamernet
Jacques Dutilhweg in Rotterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo