Jan van der Heijdenstraat in Hilversum via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Jan van der Heijdenstraat - 1221EN - Hilversum beschikbaar per 2023-03-31 in het mooie Hilversum. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Jan van der Heijdenstraat - 1221EN - Hilversum
Als je op zoek bent naar een kamer in Hilversum, we hebben per 1 april een heerlijk modern appartement met een ruime slaapkamer (~10-12 m2) beschikbaar.Met 2 Nike professionals, het appartement heeft een grote woonkamer en keuken, balkon met een fantastisch uitzicht, en is volledig gemeubileerd en uitgerust (wasmachine, vaatwasser, vriezer, koelkast). De slaapkamer is ook ingericht met een bed + matras, kast, bureau en stoel.Slechts 5 minuten fietsen naar het nike kantoor, minder dan 5 minuten naar diverse supermarkten en ~10 minuten lopen naar Hilversum station/centrum – perfecte locatie!Als je geïnteresseerd bent, stuur me dan een DM met een paar zinnen over jezelf, dan kunnen we een belafspraak plannen om elkaar te leren kennenBedankt!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Jan van der Heijdenstraat – 1221EN – Hilversum via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Hilversum aan de Jan van der Heijdenstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Hilversum. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Hilversum wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Hilversum- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 595
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Jan van der Heijdenstraat in Hilversum

Jan van der Heijdenstraat in Hilversum via Kamernet
Jan van der Heijdenstraat in Hilversum via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo