Janninksweg in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Janninksweg - 7513DM - Enschede beschikbaar per 2023-02-21 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Janninksweg - 7513DM - Enschede
Dutch Speakers OnlyStudentenhuis Fortes is op zoek naar een scholier die niet kan wachten om aan, waarschijnlijk, het mooiste hoofdstuk uit zijn leven te beginnen, zijn studententijd! Wij zoeken dus iemand die het actieve studentenleven niet schuwt en het gezellig vindt om een biertje te drinken met huisgenoten aan onze unieke bar. Wij zijn zelf ook erg actief in het studentenleven in de vorm van besturen en commissies binnen verschillende verenigingen in Enschede. Naast al het activisme en alle gezelligheid die het studentenleven te bieden heeft, vinden wij het ook erg belangrijk dat iemand zijn studie niet verwaarloost, aangezien dat uiteindelijk toch wel de reden is waarom je naar de UT bent gekomen.Verder bieden wij ook nog vier fantastische huisgenoten die samen vaak dingen ondernemen, een fatsoenlijke kamer met eigen wasbak, een racewaardige huisauto, een zeer grote woonkamer inclusief bar en tap waar geregeld mooie verhalen voor het nageslacht ontstaan en een dakterras om te genieten van de zon als het Nederlandse weer dit toelaat. Ook zijn moderne gemakken zoals een beamer en een vaatwasser aanwezig. Naast deze praktische zaken op ons studentenhuis, hebben we ook een ideale ligging. Met maar vijf minuten fietsen ligt de binnenstad van Enschede op kruipafstand terwijl de afstand naar de UT slechts 15 minuten bedraagt!Mocht je na het lezen van dit verhaal nou denken, dit is het ideale studentenhuis om mijn studententijd door te brengen, stuur dan meteen een mail!Hopelijk tot snel!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Janninksweg – 7513DM – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Janninksweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 165
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Janninksweg in Enschede

Janninksweg in Enschede via Kamernet
Janninksweg in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo