Janninksweg in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Janninksweg - 7513DP - Enschede beschikbaar per 2024-08-18 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 13 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Janninksweg - 7513DP - Enschede
Huize Limoen is hunting!*onderverhuur*Het gaat om onderverhuur van augustus tot februari. Data in overleg Ons huis met zonnige tuin is 3 minuten fietsen van Saxion, 5 minuten naar het centrum en ongeveer een kwartiertje naar de UT. In dit hechte huis wonen we met jou erbij met zijn vieren, maar de buurjongens van Huize Haai zijn onze vier bonus roomies! Op zondag eten we vaak met beide huizen (voor wie er thuis zijn). Daarnaast hebben we nog een jaarlijks (kerst)diner met de jongens van huize Haai om het alcoholniveau op peil te houden. Ondanks onze verschillende roosters van studie/sport/werk eten we graag samen met wie er thuis zijn om elkaar tijdens het eten lekker bij te kletsen. We vinden het leuk als iemand ook na het eten in de woonkamer blijft hangen om samen de goeie programma’s als First dates, Lang leven de liefde en temptation etc. te bekijken onder het genot van een kopje thee. We zoeken dus iemand die gezelligheid met zich mee brengt en niet altijd maar naar haar eigen kamer verdwijnt. Tenzij er gestudeerd moet worden natuurlijk 😉 We hebben een leuke tuin waarin sommigen van ons graag (moes)tuinieren, maar er staat ook een palletbank en een eettafel als je liever lekker lui in de zon zit. Verder hebben we plantjes om voor te zorgen, een TV, oven/magnetron, twee koelkasten, vaatwasser, wasmachine, gedeelde badkamer/keuken/woonkamer en een schoonmaakrooster waarbij iedereen elke week iets poetst (wc/badkamer/woonkamer/keuken). Ben jij best wel leuk en denk je dat je er goed tussen past?! Stuur ons dan een berichtje met wie je bent, wat je doet en waarom je een goede toevoeging zou zijn voor ons huis! Groetjes en tot snel!Huize LimoenInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Janninksweg – 7513DP – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Janninksweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 400
Aantal m2 – 13
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Janninksweg in Enschede

Janninksweg in Enschede via Kamernet
Janninksweg in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo