Jeroen Boschplantsoen in Almere via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Jeroen Boschplantsoen - 1318HG - Almere beschikbaar per 2024-07-01 in het mooie Almere. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 35 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Jeroen Boschplantsoen - 1318HG - Almere
kamer/studio is recent gerenoveerd en geeft een luxe uitstraling, volledig gemeubileerd en alle faciliteiten zijn beschikbaar. De studio is geschikt voor een persoon ( vrouw ) die ook van schoon en opgeruimd huis houdt en natuurlijk eigen dingen zelf kan doen. Ben jij de ideale persoon die hier graag wil wonnen , stuur dan een berichtje en je word wel uitgenodigd voor een gesprek en voor bezichtiging. Aarzel niet en reageer bij interesse! Roken niet toegestaan! Met de trein naar Amsterdam 20 minuten. Met vriendelijke groet,Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Jeroen Boschplantsoen – 1318HG – Almere via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Almere aan de Jeroen Boschplantsoen en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Almere. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Almere wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Almere- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1000
Aantal m2 – 35
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Jeroen Boschplantsoen in Almere

Jeroen Boschplantsoen in Almere via Kamernet
Jeroen Boschplantsoen in Almere via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo