Joeswerd in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Joeswerd - 9746CR - Groningen beschikbaar per 2023-10-09 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Joeswerd - 9746CR - Groningen
Beste studenten,Wij zijn opzoek naar een nieuwe huisgenoot. We zijn gedeeltelijk internationaal, dus we praten grotendeels Engels. We hebben geen voorkeur voor geslacht of nationaliteit. Zolang je schoon en makkelijk in omgang bent ben je welkom. Het huis komt uit 2006 en bevat alle moderne voorzieningen. We liggen op slechts anderhalve kilometer van het Zernike, in de wijk Reitdiep. Het is ongeveer 20 minuten met de bus of op de fiets naar het centrum.Jouw kamer komt gemeubileerd met alle benodigdheden, maar voel je vrij om het jouw thuis te maken. Vertel ons wat over jezelf en wellicht zien we je terug op de hospi. Groetjes van Iris, MaritInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Joeswerd – 9746CR – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Joeswerd en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 650
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Joeswerd in Groningen

Joeswerd in Groningen via Kamernet
Joeswerd in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo