Johan Wijnoltsstraat in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Johan Wijnoltsstraat - 7521SV - Enschede beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 87 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Johan Wijnoltsstraat - 7521SV - Enschede
Te huur eengezinswoning Enschede €1150,- per maand.Gelegen op fietsafstand van het gezellige centrum van Enschede en de UT staat deze mooie woning met diepe achtertuin. De woning beschikt over een zonnige woonkamer, 3 skaapkamers en een ruime zolder.IndelingBegane grond:Entrée/hal, trap naar eerste etage; woonkamer met uitzicht op de straat, ruime keuken voorzien van een gasfornuis, afzuigkap, oven en koelkast, gerenoveerde badkamer voorzien van wastafel, douche en toilet. Vanuit de keuken toegang tot de tuin. De gehele benedenverdieping wordt voorzien van een laminaatvloer.Eerste verdieping:Twee ruime slaapkamers. De slaapkamers en overloop zijn voorzien van een nette laminaatvloer. Overloop en tweede toilet.Tweede verdieping:Via een vaste trap te bereiken ruime zolderverdieping met cv-opstelling.Tuin:Diepe onderhoudsarme achtertuin met achterom.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Johan Wijnoltsstraat – 7521SV – Enschede via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Enschede aan de Johan Wijnoltsstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1150
Aantal m2 – 87
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Johan Wijnoltsstraat in Enschede

Johan Wijnoltsstraat in Enschede via Kamernet
Johan Wijnoltsstraat in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo