Johannes Vermeerstraat in Amsterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Johannes Vermeerstraat - 1071DM - Amsterdam beschikbaar per 2024-08-01 in het mooie Amsterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 21 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Johannes Vermeerstraat - 1071DM - Amsterdam
Spacious room in a nice house on the Johannes Vermeerstraat (Amsterdam) for rent. The house is in a great area in Amsterdam Oud-Zuid (close to museumplein). House is shared with 3 working roommates. Room is available from August 1st for several months (3-6 months). Registration is not possible.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Johannes Vermeerstraat – 1071DM – Amsterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Johannes Vermeerstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amsterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amsterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1500
Aantal m2 – 21
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Johannes Vermeerstraat in Amsterdam

Johannes Vermeerstraat in Amsterdam via Kamernet
Johannes Vermeerstraat in Amsterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo