Jonker Fransstraat in Rotterdam via Papayo.nl

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement in Rotterdam (Jonker Fransstraat) is een mooi in Rotterdam welke per Wed, 10 Apr 2024 14:45:22 +0000 vrij komt. Wilt u meer weten over de Appartement in Rotterdam (Jonker Fransstraat) klik dan snel verder om in contact te komen.

Appartement in Rotterdam (Jonker Fransstraat)
ROTTERDAM CENTRUM: Recentelijk gerenoveerde 3-kamerwoning op de vierde verdieping, ook geschikt voor 2 WONINGDELERS! ** Reageer via de contactknoppen naast de beschrijving of stuur ons een mail ** BELANGRIJKSTE KENMERKEN: • Woning is volledig gerenoveerd • Woning wordt gestoffeerd verhuurd • Ook geschikt voor 2 woningdelers • Dicht bij een schat aan voorzieningen en vervoersverbindingen…

Appartement in Rotterdam (Jonker Fransstraat) via Papayo.nl Deze  ligt in de stad Rotterdam aan de Jonker Fransstraat  en is snel beschikbaar. Via Papayo.nl kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in deze  wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1650.00
Aantal m2 – 61
Aantal kamers – 3

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Jonker Fransstraat in Rotterdam

Jonker Fransstraat in Rotterdam via Papayo.nl
Jonker Fransstraat in Rotterdam via Papayo.nl
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo