Jonkerbos in Zoetermeer via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Jonkerbos - 2715SK - Zoetermeer beschikbaar per 2024-01-01 in het mooie Zoetermeer. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Jonkerbos - 2715SK - Zoetermeer
Ben je op zoek naar de ideale plek om te wonen in Zoetermeer? Wij bieden een gezellige kamer! We zullen ons even voorstellen. Wij zijn Kayleigh (24 jaar, eind studie) en Evi (24 jaar, begin werkend) en wij zijn opzoek naar een nieuwe huisgenoot. Kamerdetails:- Ruime slaapkamer met een oppervlakte van 11,9 m2, met een gezamenlijke voorraadkast voor extra opslagruimte.- Geniet van de gedeelde grote woonkamer met aansluitende open keuken, perfect voor gezellige avonden en culinaire avonturen.- De badkamer en een apart toilet zijn gedeeld.- Heb je behoefte aan wat frisse lucht? Ontspan op het balkon.Ligging:- Slechts 20 minuten lopen naar het bruisende stadscentrum van Zoetermeer.- Op slechts 5 minuten lopen van het winkelcentrum Meerzicht, met tal van winkels en voorzieningen.Bereikbaarheid:- Uitstekende verbindingen naar Den Haag, Leiden en Rotterdam.Ben jij:Een leuke meid in de leeftijd tussen 21 en 30 jaar. Iemand die zichzelf goed kan redden, maar het ook gezellig vindt om samen te eten of een spelletje te spelen. Niet allergisch voor honden aangezien er regelmatig een hond komt logeren.Als dit klinkt als de perfecte plek voor jou, aarzel dan niet om contact op te nemen voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Jonkerbos – 2715SK – Zoetermeer via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Zoetermeer aan de Jonkerbos en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Zoetermeer. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Zoetermeer wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Zoetermeer- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 475
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Jonkerbos in Zoetermeer

Jonkerbos in Zoetermeer via Kamernet
Jonkerbos in Zoetermeer via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo