Joost van Geelstraat in Rotterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Joost van Geelstraat - 3021VL - Rotterdam beschikbaar per 2023-12-01 in het mooie Rotterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 15 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Joost van Geelstraat - 3021VL - Rotterdam
Hee! Wij zijn op zoek naar een onderhuurster van begin december tot eind januari. Wij wonen met vijf meiden in Rotterdam West om de hoek bij de Heemraadssingel De Dirk en Appie zijn op loopafstand en binnen 5 minuten fiets je naar Rotterdam Centraal. We hebben een grote woonkamer, en een tuin, 2 douches/ wcs. De kamer is 15 m2 en volledig gemeubileerd!Alle vijf volgen we nu een master in Delft en Leiden, maar vinden het altijd gezellig om samen te eten, chillen, borrelen en uit te gaan. Lijkt het je leuk om een paar maandjes bij ons te komen wonen? Stuur dan een berichtje :))Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Joost van Geelstraat – 3021VL – Rotterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Joost van Geelstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rotterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rotterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 650
Aantal m2 – 15
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Joost van Geelstraat in Rotterdam

Joost van Geelstraat in Rotterdam via Kamernet
Joost van Geelstraat in Rotterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo