Juisterrif in Delfzijl via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Anti-kraak - Juisterrif - 9931BH - Delfzijl beschikbaar per 2023-12-01 in het mooie Delfzijl. Bekijk de details van deze Anti-kraak met een oppervlaktie van 120 m2 nu online of het wat voor jou is.

Anti-kraak - Juisterrif - 9931BH - Delfzijl
Je kunt je alleen bij ons inschrijven voor antikraak als één van onze huidige bewoners je voordraagtBen jij nog op zoek naar een woonruimte in Delfzijl voor jezelf alleen of wil je graag gaan samenwonen?In Delfzijl hebben wij een ruime eengezinswoning beschikbaar op basis van antikraak.Deze grote woonruimte van ongeveer 120m² beschikt o. a. over een tuin, parkeergelegenheid voor de deur en meerdere slaapkamers. De voorzieningen zijn voor jezelf.Het centrum van Delfzijl met winkels, supermarkten, OV en horeca ligt op loopafstand. De uitvalswegen naar Groningen en Hoogezand zijn binnen enkele autominuten te bereiken. De dijken van Delfzijl liggen om de hoek, hier kun je heerlijk genieten van de zee en de natuur.De maandelijkse vergoeding bedraagt €250,00 euro.Ben je op zoek naar een woonruimte die niet duur is of zit je in een tussenfase om een woning te kopen, dan is deze woonruimte wellicht iets voor jou!Je kunt je alleen bij ons inschrijven voor antikraak als één van onze huidige bewoners je voordraagt.Meld je dan zo snel mogelijk aan via onze website van Ad hoc! En wie weet heb jij straks een leuke woonruimte!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Anti-kraak – Juisterrif – 9931BH – Delfzijl via Kamernet.nl. Het Anti-kraak ligt in de stad Delfzijl aan de Juisterrif en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delfzijl. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Anti-kraak in Delfzijl wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delfzijl- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 250
Aantal m2 – 120
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Juisterrif in Delfzijl

Juisterrif in Delfzijl via Kamernet
Juisterrif in Delfzijl via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo