Julianastraat in Noordwijk via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Julianastraat - 2202KD - Noordwijk beschikbaar per 2023-11-01 in het mooie Noordwijk. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 32 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Julianastraat - 2202KD - Noordwijk
In totaal 32 m2 eigen oppervlak, bestaande uit een slaapkamer van 9,3 m2, een zitkamer van 9,3 m2, en een zolderkamer met keukentje met kookplaat, magnetron en koelkastje en eetkamer van 13,7 m2. In woonhuis waar oudere dame ook woont.De badkamer en WC wordt gedeeld met de eigenaresse van de woning. Alleen voor studenten, zijn geen was faciliteiten aanwezig.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Julianastraat – 2202KD – Noordwijk via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Noordwijk aan de Julianastraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Noordwijk. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Noordwijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Noordwijk- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 575
Aantal m2 – 32
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Julianastraat in Noordwijk

Julianastraat in Noordwijk via Kamernet
Julianastraat in Noordwijk via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo