K. P. C. de Bazelstraat in Huizen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - K. P. C. de Bazelstraat - 1271LL - Huizen beschikbaar per 2024-06-20 in het mooie Huizen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - K. P. C. de Bazelstraat - 1271LL - Huizen
Ik ben opzoek naar een leuke meid “student of iemand die werkt” die een eengezinswoning met mij wil delen om de kosten te delen Ik zit in Huizen! Ik zit best wel centraalNiet te ver van almere, Hilversum Mocht je geïnteresseerd zijn stuur mij dan een berichtje xInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – K. P. C. de Bazelstraat – 1271LL – Huizen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Huizen aan de K. P. C. de Bazelstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Huizen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Huizen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Huizen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 900
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de K. P. C. de Bazelstraat in Huizen

K. P. C. de Bazelstraat in Huizen via Kamernet
K. P. C. de Bazelstraat in Huizen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo