Kadijkselaan in Bergambacht via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Kadijkselaan - 2861CH - Bergambacht beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Bergambacht. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Kadijkselaan - 2861CH - Bergambacht
Echtpaar dat verhuurt woont ook in de goed onderhouden woning. Kamer moet altijd goed schoon zijn en gestructureerd bewoond. Dus geen etensresten in de kamer . Niet roken. Afstand naar Erasmusuniversiteit 24 km en reistijd met bus en metro 1 uur. Er is geen wasserette in het dorp. Op maandag wordt de was door de verhuurder gedaan. Hiervoor wordt de huur met € 40,00 per maand verhoogd. Nachtrust moet voor iedereen gegarandeerd zijn. Winkels op loopafstand. Airco.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Kadijkselaan – 2861CH – Bergambacht via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Bergambacht aan de Kadijkselaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Bergambacht. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Bergambacht wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Bergambacht- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 530
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Kadijkselaan in Bergambacht

Kadijkselaan in Bergambacht via Kamernet
Kadijkselaan in Bergambacht via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo