Kannenburg in Deventer via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Kannenburg - 7423AE - Deventer beschikbaar per 2023-04-18 in het mooie Deventer. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 24 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Kannenburg - 7423AE - Deventer
Deze mooie studio is onlangs gerealiseerd in een ruime gezinswoning aan de rand van het Oostrik. De studio is 24m2, voorzien van een nieuwe PVC-vloer en een zeer ruime keuken met veel bergruimte. Dankzij twee raampartijen is er veel lichtinval! Er is een glasvezel internet aansluiting met een 1000mbit/s aansluiting, zowel vast als WIFI. Voor zowel de gamer als de thuiswerker snel internet.De luxe badkamer deel je met één andere huurder, tevens is er een dakterras aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Hier geniet je in de zomer van een wijntje of een biertje in de laatste avondzon, met wijds uitzicht over de stad!De Plus, bushaltes en diverse afhaalrestaurants bevinden zich op een paar minuten loopafstand, evenals de MC Donalds en een nieuwe sportschool, Station Colmschate en winkelcentrum De Flora op een paar minuutjes fietsen, de binnenstad op een ruime tien minuten. Uitvalswegen zeer goed bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.Tevens worden de benedenverdieping en de zolder bewoond door de huiseigenaar. Het gaat dus om een hospitaconstructie. De huur bedraagt €640,- per maand incl. GWL, internet en gebruik van de wasmachine en in de studio aanwezige apparatuur, er wordt een borg gevraagd van 2x de maandhuur. Inkomenseis €1.700 bruto of garantstelling van ouders. Inschrijving is mogelijk, huurtoeslag niet.*let op*foto’s zijn van andere studio, afwerking is hetzelfde alleen is de keuken recht i.p.v. hoekInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Kannenburg – 7423AE – Deventer via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Deventer aan de Kannenburg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Deventer. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Deventer wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Deventer- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 640
Aantal m2 – 24
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Kannenburg in Deventer

Kannenburg in Deventer via Kamernet
Kannenburg in Deventer via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo