Kapelaanskamphof in Herten via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Kapelaanskamphof - 6049LJ - Herten beschikbaar per 2023-10-08 in het mooie Herten. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Kapelaanskamphof - 6049LJ - Herten
We zoeken: een bij voorkeur vrouwelijke huurder, onafhankelijk, netjes en sociaal, die een fijne plek zoekt om te wonen.OMSCHRIJVING:In ons fijne, rustige huis hebben we momenteel 2 slaapkamers te huur, maar we willen maar 1 huurder hebben. Je huurt beide kamers, en je kunt ze inrichten zoals je zelf wil!De slaapkamer (8m2) heeft een tweepersoons bed, nachtkastje en een kledingrek. Het kantoor (9m2) heeft een bureau en een lekkere, luie stoel. Badkamer en keuken zijn gedeeld. Je hebt wel een eigen toilet. Rustige woning in gezinswijk met tuintje, hond en kat. Roermond is op +/- 10 minuten met de fiets of 5 minuten met de auto. Supermarkt, bakker, pizzeria, friettent en drogist op 2-3 minuten lopen.Huis en tuin zijn rookvrij.OVER ONS:Wij zijn beide zelfstandig werkzaam als fotografen en houden verder van lekker eten, zon, strand en natuurlijk onze beesten. Hij: Van Nederlandse komaf en zijn hele leven wonend in deze regio. Zij: Schone Braziliaanse die in Nederland is beland.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Kapelaanskamphof – 6049LJ – Herten via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Herten aan de Kapelaanskamphof en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Herten. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Herten wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Herten- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 475
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Kapelaanskamphof in Herten

Kapelaanskamphof in Herten via Kamernet
Kapelaanskamphof in Herten via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo