Karel Doormanlaan in Rijswijk via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Karel Doormanlaan - 2283AW - Rijswijk beschikbaar per 2023-02-14 in het mooie Rijswijk. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 70 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Karel Doormanlaan - 2283AW - Rijswijk
De komende tijd komen er in de wijk Te Werve (bijvoorbeeld op de Karel Doormanlaan) in Rijswijk meerdere woningen beschikbaar om tijdelijk in te wonen. De woningen zijn tussen de 60m2 en 90 m2 groot. Je hebt een eigen keuken en badkamer. De meeste appartementen hebben drie slaapkamers, sommige hebben er twee. Prijzen en Huurtoeslag:Je kan in aanmerking komen voor huurtoeslag. Of je nou ouder of jonger bent dan 23 jaar maakt niet uit. •Huur € 436•Borg € 500,- •Mogelijke huurtoeslag (kan per persoon verschillen) +- € 200,-•Totale nettokosten = € 436,- kale•Nuts (gas, water en licht) moet je zelf regelen.Voor wie:Je kan er alleen wonen of samen met een vriend of je partner. Je mag niet teveel verdienen. Kies je er voor om alleen te wonen, dan mag je maximaal € 24.075,- per jaar verdienen. Ga je met iemand wonen, dan mag je samen niet meer dan € 32.675,- per jaar verdienen.Kortom, de woningen zijn dus ideaal voor allerlei soorten studenten van het ROC, MBO, HBO, WO, en voor PhD Interns uit binnen- en buitenland.Bezichtiging:Aanstaande donderdag 23 februari zal er een bezichtiging plaatsvinden. Bij interesse stuur ons een berichtje via Kamernet. Documenten:Het is alvast slim om de volgende gegevens te verzamelen:• Kopie geldig id/paspoort (voor en achterkant)• Bewijs van inschrijving aan een onderwijsinstelling (als je een student bent)• 3 meest recente loonstroken en/of uitkeringsspecificaties (voor zo ver van toepassing)• Werkgeversverklaring (voor zo ver van toepassing)• Meest recent IB60 formulier (deze kan je opvragen via de website van de belastingsdient)Met vriendelijke groeten,Wolf HuisvestingsgroepInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Karel Doormanlaan – 2283AW – Rijswijk via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Rijswijk aan de Karel Doormanlaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Rijswijk. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Rijswijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Rijswijk- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 436
Aantal m2 – 70
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Karel Doormanlaan in Rijswijk

Karel Doormanlaan in Rijswijk via Kamernet
Karel Doormanlaan in Rijswijk via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo