Karperweg in Amsterdam via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Karperweg - 1075LC - Amsterdam beschikbaar per 2023-03-01 in het mooie Amsterdam. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 10 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Karperweg - 1075LC - Amsterdam
Beste huiszoekenden (m/v) – 21+ – no internationals – per 1 maart,Altijd al willen wonen in een vrijstaand pand in Oud-Zuid? Dit is je kans!Wij, Luuk, Pierce en Toon zijn op zoek naar een huisgenoot voor de komende 11 maanden. De kamer is ca. 9,5m2 en daarnaast beschikt het huis over een bar, ruime woonkamer en dakterras. En dat alles voor €562,50 excl p/m!Wij zijn alle drie actief bij een vereniging en ook als huis vinden het we het erg leuk om samen dingen te doen, zoals samen eten, een feestje pakken of een borrel drinken in onze EIGEN bar.Lijkt het jou leuk om in een ruim, bijna monumentaal en gezellig huis te wonen in Oud-Zuid? Stuur dan een dm naar Pierce om donderdag avond a.s. wat te komen drinken en ons te leren kennen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Karperweg – 1075LC – Amsterdam via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Karperweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amsterdam. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amsterdam- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 560
Aantal m2 – 10
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Karperweg in Amsterdam

Karperweg in Amsterdam via Kamernet
Karperweg in Amsterdam via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo