Kasteel Nijenrodestraat in Tilburg via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Kasteel Nijenrodestraat - 5037TM - Tilburg beschikbaar per 2023-03-01 in het mooie Tilburg. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 63 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Kasteel Nijenrodestraat - 5037TM - Tilburg
In een prachtige groene omgeving gelegen keurig onderhouden 5-kamer hoekappartement met tweebalkons (waarvan één op het zuiden gelegen) en een eigen berging op de begane grond. Dekeukeninrichting is in 2013 vernieuwd, de toiletruimte in 2014 en de badkamer is in 2014 gedeeltelijkgemoderniseerd. Het appartement is op de 2e verdieping gelegen met uitzicht over groen en de villa’s aande Professor Gimbrèrelaan.Het appartement is daarnaast onder andere voorzien van een sfeervolle woonkamer met toegang tot eenbalkon, dichte keuken met toegang tot een 2e balkon, twee slaapkamers en de badkamer.Het appartement is op een goede locatie in de gewilde woonwijk “De Reit” gelegen op loopafstand van deUniversiteit (UvT) en nabij het winkelcentrum Westermarkt, Station West en het Centraal Station. Hetbruisende centrum van Tilburg met al haar voorzieningen is op circa 10 minuten fietsafstand gelegen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Kasteel Nijenrodestraat – 5037TM – Tilburg via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Kasteel Nijenrodestraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Tilburg. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Tilburg- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1275
Aantal m2 – 63
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Kasteel Nijenrodestraat in Tilburg

Kasteel Nijenrodestraat in Tilburg via Kamernet
Kasteel Nijenrodestraat in Tilburg via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo