Kattensingel in Gouda via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Kattensingel - 2801CC - Gouda beschikbaar per 2023-10-19 in het mooie Gouda. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 18 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Kattensingel - 2801CC - Gouda
Fijne huisgenoot gezocht in Goud voor een periode van een paar maanden. Op dit moment wonen er al twee andere huurders. Het huis heeft een gedeelte keuken met 2 koelkasten en veel kastruimte. Daarnaast zit er een grote garage aan de zijkant van het huis waar fietsen en scooters gestalt kunnen worden. De badkamer heeft een douche, wasbak, wasmachine en balkon. In de garage staat een gezamenlijke droger. Er is ook een achtertuin met schuur te vinden. – inschrijven is mogelijk- parkeren kan betaald voor de deur of gratis op 5 minuten lopen- station is op 7 minuten loopafstand- binnenstad is op 7 minuten loopafstand- verschillende supermarkten zijn op 7 minuten loopafstand.De kamer is uitsluitend voor 1 persoon.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Kattensingel – 2801CC – Gouda via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Gouda aan de Kattensingel en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Gouda. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Gouda wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Gouda- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 620
Aantal m2 – 18
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Kattensingel in Gouda

Kattensingel in Gouda via Kamernet
Kattensingel in Gouda via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo