Kayersdijk in Apeldoorn via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Kayersdijk - 7332AT - Apeldoorn beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Apeldoorn. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Kayersdijk - 7332AT - Apeldoorn
Nette ruime kamer in geheel gerenoveerde vrijstaande woning. Op de kamer bevindt zich een eigen wastafel met warm en koud water en internet aansluiting + wifi. Het woonhuis bevindt zich in de directe omgeving van ROC-Aventus en op loopafstand (3min.) van het station. Afgesloten fietsenberging aanwezig. Het geheel is bijzonder netjes.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Kayersdijk – 7332AT – Apeldoorn via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Apeldoorn aan de Kayersdijk en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Apeldoorn. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Apeldoorn wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Apeldoorn- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 595
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Kayersdijk in Apeldoorn

Kayersdijk in Apeldoorn via Kamernet
Kayersdijk in Apeldoorn via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo