Keizerstraat in Almere via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Keizerstraat - 1312AT - Almere beschikbaar per 2023-10-12 in het mooie Almere. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 13 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Keizerstraat - 1312AT - Almere
Mijn naam is Soros 34 jaar en ik ben op zoek naar een huurder voor de kamer. Aanbod- Kamer op loopafstand van treinstation en centrum – Gemeubileerde kamer – Direct beschikbaar – Kamer 13 m² – woning delen met mij. Vereisten:- Mannelijke huurder – Geen drugs – Geen alcohol – Iemand die eenvoudige regels kan volgen. Bij interesse ontvang ik graag een bericht van u en nodig ik u uit voor een bezichtiging.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Keizerstraat – 1312AT – Almere via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Almere aan de Keizerstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Almere. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Almere wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Almere- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 600
Aantal m2 – 13
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Keizerstraat in Almere

Keizerstraat in Almere via Kamernet
Keizerstraat in Almere via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo