Kerkstraat in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Kerkstraat - 9745CL - Groningen beschikbaar per 2024-06-05 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Kerkstraat - 9745CL - Groningen
Ik verhuur tijdelijk een kamer in mijn huis. Deze kamer is maximaal drie maanden te huur. Inschrijven is niet mogelijk, wel voor briefpost. Het tweepersoonsbed gaat daar weg en er komt een eenpersoonsbed voor in de plaats, tenzij je zelf een bed hebt. Ook is er een IKEA MALM ladekast met 3 lades waar je gebruik van kunt maken.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Kerkstraat – 9745CL – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Kerkstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 553
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Kerkstraat in Groningen

Kerkstraat in Groningen via Kamernet
Kerkstraat in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo