Kerkstraat in Zuidbroek via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Kerkstraat - 9636AA - Zuidbroek beschikbaar per 2023-02-13 in het mooie Zuidbroek. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 50 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Kerkstraat - 9636AA - Zuidbroek
In een voormalige school gelegen in Zuidbroek hebben we een woonruimte beschikbaar. Je krijgt hierbij een eigen afsluitbaar klaslokaal en de voorzieningen als douche en keuken worden gedeeld. De school is zeer gunstig gelegen t.o.v. het centrum en OV.Maandelijkse kosten van €290,- incl. g/w/e;Goed bereikbaar met zowel eigen vervoer als het openbaar vervoer;Interesse? Schrijf je gratis in we nemen zsm contact met je opInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Kerkstraat – 9636AA – Zuidbroek via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Zuidbroek aan de Kerkstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Zuidbroek. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Zuidbroek wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Zuidbroek- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 290
Aantal m2 – 50
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Kerkstraat in Zuidbroek

Kerkstraat in Zuidbroek via Kamernet
Kerkstraat in Zuidbroek via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo