Kievitstraat in Leeuwarden via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Kievitstraat - 8916BX - Leeuwarden beschikbaar per 2024-01-13 in het mooie Leeuwarden. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 15 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Kievitstraat - 8916BX - Leeuwarden
In het gemengd huis wonen 3 jongens en 1 meid. Wij zijn opzoek naar een meid die bij ons wilt komen wonen.Het zijn 2 kamers die bij elkaar horen. Ze hebben allebei een inbouwkast. We hebben een schoonmaakrooster waar iedereen aan zicht moet houden. Afstanden:- 2 min lopen naar de supermarkt- 6 min fietsen naar de binnenstad van Leeuwarden- 8 min fietsen naar Station LeeuwardenInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Kievitstraat – 8916BX – Leeuwarden via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Leeuwarden aan de Kievitstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Leeuwarden. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Leeuwarden- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 365
Aantal m2 – 15
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Kievitstraat in Leeuwarden

Kievitstraat in Leeuwarden via Kamernet
Kievitstraat in Leeuwarden via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo