Kikkerbeet in Amersfoort via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Kikkerbeet - 3824WS - Amersfoort beschikbaar per 2023-03-15 in het mooie Amersfoort. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 13 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Kikkerbeet - 3824WS - Amersfoort
WERKEN IN DE RANDSTAD OF AMERSFOORT, WONEN VER WEG EN MOE VAN HET REIZEN, HIER DE OPLOSSING.Van MAANDAG t.m. VRIJDAG voor nog geen €20 per dagDe eigen zit-slaapkamer, gemeubileerd en gestoffeerd, beddengoed, radio, internetaansluiting en WiFi, wordt elke week schoon gemaakt inclusief beddengoed. Gebruik van badkamer, beperkt gebruik keuken en zonnig terras.Geen studentenhuis en alleen voor langere tijd.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Kikkerbeet – 3824WS – Amersfoort via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Amersfoort aan de Kikkerbeet en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Amersfoort. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Amersfoort wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Amersfoort- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 440
Aantal m2 – 13
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Kikkerbeet in Amersfoort

Kikkerbeet in Amersfoort via Kamernet
Kikkerbeet in Amersfoort via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo