Klaverlaan in Arnhem via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Klaverlaan - 6841CJ - Arnhem beschikbaar per 2024-07-01 in het mooie Arnhem. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 26 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Klaverlaan - 6841CJ - Arnhem
Hey hallo, wij hebben een leuke kamer te huur in onze gezellige studentenflat!De kamer heeft een eigen balkon en is 6 bij 4 meter.Ons appartement beschikt over een gezamelijke keuken met eethoek, een ruime badkamer en een washok met wasmachine.Ons huis is op 10 minuten fiets afstand van het station,een kwartiertje naar de HAN en 12 minuutjes naar ArtEZ. Daarbij zitten de Albert Heijn en Dekamarkt op loopafstand.Wij zijn op zoek naar een gezellige nieuwe huisgenoot (m/v) die ervoor in is om soms samen te eten of een drankje te doen.Herken je jezelf hierin en ben je enthousiast? Stuur dan een berichtje en wie weet nodigen we je uit!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Klaverlaan – 6841CJ – Arnhem via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Klaverlaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Arnhem. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Arnhem- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 600
Aantal m2 – 26
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Klaverlaan in Arnhem

Klaverlaan in Arnhem via Kamernet
Klaverlaan in Arnhem via Kamernet

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo