Kleine Bergstraat in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Kleine Bergstraat - 9717NA - Groningen beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 15 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Kleine Bergstraat - 9717NA - Groningen
Huize Molshoop zoekt een nieuwe huisgenoot (M)❗️ Per 1 april zijn wij opzoek naar een nieuwe huisgenoot! Wij wonen in een gezellige buurt bij het Noorderplantsoen op steenworp afstand van een supermarkt. Wij zijn een hecht Albertus huis met 6 gasten. We hebben een ruime gk waar we allemaal vaak te vinden zijn en hebben iedere dinsdag huisavond. Als het buiten lekker weer is zijn we vaak in de tuin te vinden met de bbq aan.We beschikken over een vaatwasser, wasmachine en droger.Verder organiseren we elk jaar activiteiten zoals een kerstdiner, OHD en huisweekend. De kamer een prijs van +- 480 euro (incl g/w/l).Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan een berichtje en wie weet nodigen we jou uit voor de hospi op 13 maart! Groetjes, Huize MolshoopInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Kleine Bergstraat – 9717NA – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Kleine Bergstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 480
Aantal m2 – 15
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Kleine Bergstraat in Groningen

Kleine Bergstraat in Groningen via Kamernet
Kleine Bergstraat in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo