Kleine Butjesstraat in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Kleine Butjesstraat - 9712EX - Groningen beschikbaar per 2023-09-15 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 41 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Kleine Butjesstraat - 9712EX - Groningen
Leuke nette woning, op rustige plek aan binnenplaats direct achter de Oude Ebbingestraat, dus midden in het centrum ! Woonkamer met keukenblok, aparte slaapkamer en zeer mooie badkamer. De woning is gemeubileerd! En heeft bovendien een eigen parkeerplaats. De vermelde prijs in inclusief alle kosten. Vermeld in je reactie je studie/werk, hobby’s, sport en telefoonnummer.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Kleine Butjesstraat – 9712EX – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Kleine Butjesstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1048
Aantal m2 – 41
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Kleine Butjesstraat in Groningen

Kleine Butjesstraat in Groningen via Kamernet
Kleine Butjesstraat in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo