Klikspaanweg in Leiden via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Klikspaanweg - 2324LZ - Leiden beschikbaar per 2023-10-11 in het mooie Leiden. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Klikspaanweg - 2324LZ - Leiden
Huize Vlaggenschip hospiteert voor een nieuwe huisgenoot! (M)ONLY DUTCH SPEAKERSEerstejaars -en reistijdvoorrang nodig!Ben jij een enthousiaste student en ben je op zoek naar een kamer? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe huisgenoot!Wij zijn een gezellig en actief 18-persoons dubbel gemengd studentenhuis (Aug/Q/Minerva/Njord) met een grote fusie. We hebben elke week huisavond op dinsdag en verder is er met 18 man altijd wel iemand die bij is om samen te eten/chillen/film mee te kijken, drankjes mee te doen of iets anders gezelligs. Naast huisavond hebben we ook veel andere huisactiviteiten zoals:-Huisweekend in november-Huizendixo’s-Jaarlijks huisfeest-Tour de chambre-Huisdatediner-Nieuwjaars feest-Sinterklaas-2/3 oktober-En legendarische mannen- en vrouwenavonden.De hospiteeravond is op 17 oktober. Als je denkt dat dit wat voor jou is, stuur dan een berichtje waarin je wat over jezelf vertelt en wie weet zien we je dan op de hospiteeravond. Tot dan!Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Klikspaanweg – 2324LZ – Leiden via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Leiden aan de Klikspaanweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Leiden. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Leiden- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 305
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Klikspaanweg in Leiden

Klikspaanweg in Leiden via Kamernet
Klikspaanweg in Leiden via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo