Koekoeksplein in Utrecht via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Koekoeksplein - 3514TT - Utrecht beschikbaar per 2024-01-01 in het mooie Utrecht. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Koekoeksplein - 3514TT - Utrecht
Kamerzoekende meiden! 22+ (ONLY DUTCH SPEAKERS) In mijn appartement aan het Koekoeksplein komt een kamer vrij vanaf 1 januari 2024! Het appartement bevindt zich op 5 minuten afstand van Neude en heeft een tuintje Ik ben op zoek naar iemand die eind studie of begin werkend is. Daarnaast vind jij het gezellig om samen dingen te ondernemen maar heb je ook je eigen leventje in Utrecht.De hospiteer avond zal op 1 november zijn dus alleen reageren als je dan ook kan! Huurprijs: €900,- incl. Stuur een mailtje naar: met wat informatie en foto’s! Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Koekoeksplein – 3514TT – Utrecht via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Utrecht aan de Koekoeksplein en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Utrecht. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Utrecht- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 900
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Koekoeksplein in Utrecht

Koekoeksplein in Utrecht via Kamernet
Koekoeksplein in Utrecht via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo