Kolffpad in Leiden via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Kolffpad - 2333BP - Leiden beschikbaar per 2023-09-04 in het mooie Leiden. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Kolffpad - 2333BP - Leiden
Kamer te huur in LeidenWoning: slaapkamer van +/- 12 vierkante meter met gedeelde faciliteiten met 1 huisgenoot. Een ruime woonkamer met een moderne ruime keuken en een balkon. De badkamer bestaat uit 1 wastafel en een douche, er is een aparte toilet.Er is een vaatwasser, wasmachine en droger aanwezig.Locatie: loopafstand van Leiden Centraal en op een paar minuten fietsen van het centrum.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Kolffpad – 2333BP – Leiden via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Leiden aan de Kolffpad en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Leiden. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Leiden- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 700
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Kolffpad in Leiden

Kolffpad in Leiden via Kamernet
Kolffpad in Leiden via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo