Koningin Julianalaan in Ooij via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - Koningin Julianalaan - 6576AR - Ooij beschikbaar per 2023-03-16 in het mooie Ooij. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 18 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - Koningin Julianalaan - 6576AR - Ooij
Te huur in centrum Ooij op begane grond gelegen zelfstandige studio. De locatie is in het rustige plaatsje Ooij (op 15 minuten fietsen of 5-10 minuten met de auto vanaf het centrum van Nijmegen). Ooij ligt middenin het prachtige natuur- en recreatiegebied ‘De Ooijpolder’ waar heerlijk gewandeld, gefietst en genoten kan worden van de bijzondere flora en fauna.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – Koningin Julianalaan – 6576AR – Ooij via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Ooij aan de Koningin Julianalaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Ooij. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Ooij wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Ooij- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 620
Aantal m2 – 18
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Koningin Julianalaan in Ooij

Koningin Julianalaan in Ooij via Kamernet
Koningin Julianalaan in Ooij via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo