Koningin Julianastraat in Eibergen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Anti-kraak - Koningin Julianastraat - 7151CJ - Eibergen beschikbaar per 2023-10-11 in het mooie Eibergen. Bekijk de details van deze Anti-kraak met een oppervlaktie van 87 m2 nu online of het wat voor jou is.

Anti-kraak - Koningin Julianastraat - 7151CJ - Eibergen
Welkom bij ons prachtige project in Eibergen, vlak bij Enschede! We zijn op zoek naar enthousiaste bewoner(s) die houden van kunst en een groene leefomgeving. Deze zelfstandige woning met ruime tuin is een oase van rust en creativiteit.De ligging van de woning is ideaal, met uitstekende bereikbaarheid en tal van voorzieningen in de buurt. Op loopafstand bevindt zich het bruisende centrum van Eibergen, evenals een supermarkt. Bovendien is de dichtstbijzijnde uitvalsweg slechts 4 minuten rijden.Bij binnenkomst word je verwelkomd in de hal, waar aan de linkerzijde de trap naar de bovenverdieping leidt. Op de eerste verdieping bevinden zich drie sfeervolle slaapkamers en een goed uitgeruste badkamer. Aan de rechterkant van de hal vind je de woonkamer, die naadloos overloopt in de keuken. Vanuit de keuken heb je toegang tot het toilet en de ruime achtertuin, waar je kunt genieten van de prachtige groene omgeving.De bovenverdieping herbergt drie comfortabele slaapkamers. Bij het beklimmen van de trap zie je aan de linkerzijde twee slaapkamers en aan de rechterzijde nog een slaapkamer. Ook op deze verdieping bevindt zich een stijlvolle badkamer.De buitenruimte is werkelijk een parel. De grote, diepe achtertuin is een groene oase die goed onderhouden moet worden. Daarom zijn we specifiek op zoek naar bewoner(s) met groene vingers, die deze tuin met liefde willen verzorgen en er een artistiek paradijs van willen maken.Enkele bijzonderheden van deze woning zijn onder andere het woonoppervlak van 85m², onze voorkeur voor twee bewoners, en het feit dat we op zoek zijn naar zelfstandige en verantwoordelijke bewoner(s) zonder kinderen of huisdieren. Er geldt een inkomensgrens, en de maandelijkse kosten bedragen €500 exclusief gas, water en elektriciteit. De opzegtermijn vanuit Alvast bedraagt 3 maanden, terwijl jij als bewoner een opzegtermijn van 1 maand hebt. Het betreft een tijdelijke verhuur.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Anti-kraak – Koningin Julianastraat – 7151CJ – Eibergen via Kamernet.nl. Het Anti-kraak ligt in de stad Eibergen aan de Koningin Julianastraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Eibergen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Anti-kraak in Eibergen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Eibergen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 500
Aantal m2 – 87
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Koningin Julianastraat in Eibergen

Koningin Julianastraat in Eibergen via Kamernet
Koningin Julianastraat in Eibergen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo