Koninginnelaan in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Koninginnelaan - 9717BN - Groningen beschikbaar per 2023-03-15 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 24 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Koninginnelaan - 9717BN - Groningen
Karakteristieke jaren 30 woning nabij Noorder Plantsoen. Gehele woning staat op dit moment leeg. Deze prachtige kamer is aan de achterzijde. Gedeelde keuken, balkon, toilet en badkamer. Bekijk alle advertenties voor alle kamers in het huis. We zoeken een leuke groep! Let op: Gas/water/elektra is apart, voorschot zal ongeveer €125,- zijn. Dit hangt er van af hoeveel mensen er in het huis komen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Koninginnelaan – 9717BN – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Koninginnelaan en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 465
Aantal m2 – 24
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Koninginnelaan in Groningen

Koninginnelaan in Groningen via Kamernet
Koninginnelaan in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo