Koningsweg in Utrecht via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Koningsweg - 3585LC - Utrecht beschikbaar per 2023-09-01 in het mooie Utrecht. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 35 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Koningsweg - 3585LC - Utrecht
Tussen Utrecht en Bunnik met uitzicht op Amelisweerd, spoorlijn en golfbaan gelegen zolderkamer die tot studio is verbouwd (eigen keuken en badkamer/toilet), en ingericht is voor verhuur aan één persoon. Het is vanwege de privacy een ‘hospita-situatie’ en alleen bij uitzondering en na akkoord toestemming voor bezoek. Er is geen eigen ingang. Vanwege de aanwezigheid van twee kleine kinderen in huis is het bij voorkeur geschikt voor iemand die ook tijd en zin heeft om af en toe op te passen (en weet om te gaan) met peuters.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Koningsweg – 3585LC – Utrecht via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Utrecht aan de Koningsweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Utrecht. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Utrecht- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 800
Aantal m2 – 35
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Koningsweg in Utrecht

Koningsweg in Utrecht via Kamernet
Koningsweg in Utrecht via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo