Konvooistraat in Leeuwarden via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Konvooistraat - 8923CT - Leeuwarden beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Leeuwarden. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 14 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Konvooistraat - 8923CT - Leeuwarden
Het is een zonnige kamer, ca. 13 m2 , vlak bij hogescholen en Stenden.De woning is compleet gerenoveerd, dus alles is nieuw. Indeling woning voor algemeen gebruik:keuken compleet ingericht, magnetron, vrieskast, wasmachine enz.;een leuke eetkamer en een gezellige TV/woonkamer met toegang grote overdekte balkon met een super uitzicht;badkamer en toilet;afsluitbare berging ruim genoeg voor alle fietsen;Je eigen kamer:laminaatvloer, gordijnen en rolgordijnen.Je hebt de mogelijkheid om de meubels over te nemen.In deze woning/kamers is Wifi en interactieve TV aanwezig.De prijs van deze woning is all in, dus het komen geen extra kosten bij!Er is alles in deze woning aanwezig, van strijkeiser tot borden enz., dus als je wilt hoef je alleen maar je eigen spullen mee te nemen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Konvooistraat – 8923CT – Leeuwarden via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Leeuwarden aan de Konvooistraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Leeuwarden. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Leeuwarden- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 406
Aantal m2 – 14
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Konvooistraat in Leeuwarden

Konvooistraat in Leeuwarden via Kamernet
Konvooistraat in Leeuwarden via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo