Korreweg in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Korreweg - 9715AM - Groningen beschikbaar per 2023-03-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Korreweg - 9715AM - Groningen
Huize Rogier zoekt nieuwe huisgenoot (m).Kamer is per direct beschikbaar. Wij wonen met z’n vieren aan de Korreweg, waarbij we allemaal al wat verder in onze studie zijn of al werken.De kamer die vrijkomt is 16 m2 en kost 361 inclusief. De kamer bevindt zich op de bovenste verdieping aan de voorkant van ons huis. De kamer heeft grote ramen met goede licht inval, een inloopkast en een wastafel. Verder beschikken we over een badkamer met bad, wasmachine en een vaatwasser.Op dinsdag hebben we altijd huisavond, maar ook op andere avonden wordt er met de mensen die dan thuis zijn ook praktisch altijd samen gegeten. Voor de rest chillen we ook veel met elkaar op momenten dat we vrij zijn.Laat maar weten als je interesse hebt, dan laten we snel weten wanneer de hospi is!Huize RogierInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Korreweg – 9715AM – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Korreweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 361
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Korreweg in Groningen

Korreweg in Groningen via Kamernet
Korreweg in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo