Korte Hengelosestraat in Enschede via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Korte Hengelosestraat - 7511JB - Enschede beschikbaar per 2024-06-04 in het mooie Enschede. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 20 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Korte Hengelosestraat - 7511JB - Enschede
*Dutch speaking students only*Ben jij een enthousiaste aankomende student en klaar om te gaan genieten van jouw studententijd?!Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Sinds 1986 is BROK een studentenhuis gesitueerd in de pittoreske binnenstad van Enschede. Aan de Korte Hengelosestraat wonen wij met z’n vijven en samen leiden wij een actief studentenleven. Wij houden ervan om veel dingen met elkaar te ondernemen dit kan bijvoorbeeld zijn; studeren, samen eten, een potje Fifa of een film kijken op de beamer! Daarbij organiseren wij jaarlijkse borrel voor verbonden huizen, een huisvakantie, activiteiten met oud-bewoners en nog veel meer!Niet alleen staat studentenhuis BROK op een steenworp afstand van station Enschede, ook ligt het op een zogenaamde ‘kruipafstand’ van het uitgaanscentrum. Dit zorgt ervoor dat BROK vaak het middelpunt is voor gezelligheid, plezier en vertier. Maar wanneer nodig wij elkaar ook motiveren om te studeren in bijvoorbeeld de UB om zo alle studiepunten binnen te halen. Tevens beschikt Studentenhuis BROK ook over een ruime tuin, waar in de zomer lekker wordt gebarbecued. Vanzelfsprekend is het huis van alle gemakken voorzien: vaatwasser, wasmachine, droger etc. De kamer die vrij komt in ons huis heeft ongeveer een oppervlakte van 20 m^2, en beschikt ook over een eigen wasbak.Dus ben jij nieuwsgierig genoeg om te ontdekken wat studentenhuis BROK nog veel meer te bieden heeft? Schroom niet, stuur snel een berichtje, en je zult spoedig iets van ons terughoren!BROKBROKBROKInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Korte Hengelosestraat – 7511JB – Enschede via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Enschede aan de Korte Hengelosestraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Enschede. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Enschede- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 350
Aantal m2 – 20
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Korte Hengelosestraat in Enschede

Korte Hengelosestraat in Enschede via Kamernet
Korte Hengelosestraat in Enschede via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo