Korte Lauwerstraat in Utrecht via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Korte Lauwerstraat - 3512VE - Utrecht beschikbaar per 2023-03-20 in het mooie Utrecht. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 19 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Korte Lauwerstraat - 3512VE - Utrecht
Mooie kamer in het centrum van Utrecht (nabij Voorstraat/Neude). Je komt in een huis met 5 werkenden. Er is een ruime en volledige keuken én een aparte woonkamer.We zijn op zoek naar iemand die zelfstandig en netjes is, maar er wordt zo nu en dan ook bijvoorbeeld samen gegeten of een filmpje gekeken!De kamer is in overleg basic ingericht. De huur is ten minste van 20 maart tot eind mei, met een mogelijke optie tot verlenging in de zomer.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Korte Lauwerstraat – 3512VE – Utrecht via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Utrecht aan de Korte Lauwerstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Utrecht. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Utrecht- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 550
Aantal m2 – 19
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Korte Lauwerstraat in Utrecht

Korte Lauwerstraat in Utrecht via Kamernet
Korte Lauwerstraat in Utrecht via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo