Krakelingweg in Zeist via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Krakelingweg - 3707HT - Zeist beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Zeist. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 11 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Krakelingweg - 3707HT - Zeist
Lichte 1-persoons kamer met c.v., eigen wastafel. Gemeenschappelijke keuken, douche en toilet delen met twee meisjes. Deze kamer is onderdeel van een woonvilla gelegen in de Zeisterse bossen. Vanaf deze locatie is Utrecht Sience Park “de Uithof” in totaal een half uur per fiets en/of bus te bereiken. Inclusief vloerbedekking, telefoonaansluiting, parkeerplaats en het medegebruik van was/droogmachine.Minimale huurperiode: 1 jaarInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Krakelingweg – 3707HT – Zeist via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Zeist aan de Krakelingweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Zeist. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Zeist wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Zeist- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 475
Aantal m2 – 11
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Krakelingweg in Zeist

Krakelingweg in Zeist via Kamernet
Krakelingweg in Zeist via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo