Kreekweg in Hellevoetsluis via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Kreekweg - 3223LJ - Hellevoetsluis beschikbaar per 2023-03-02 in het mooie Hellevoetsluis. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Kreekweg - 3223LJ - Hellevoetsluis
Ben jij op zoek naar een tijdelijke woonruimte?Wij hebben nog enkele kamers beschikbaar.Omschrijving:Landelijk gelegen royale voormalige tuinderswoning met ruime hal, woonkamer/ openkeuken met eetbar/ 6 slaapkamers/ 2 badkamers en 2 toiletten.Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, fietsenstalling en mogelijkheden om buiten te recreëren. Voorzieningen:Woon- slaapkamers zijn geheel ingericht en v.v. WiFi aansluiting.Gezamenlijk gebruik van woonkeuken, woonkamer, was/doucheruimte, badkamer en toiletten.Beschikbaar: -Slaapkamer van € 350,- of € 400,- per maand inclusief verwarming en servicekosten.Kosten:-Borg eenmalig € 500,00-Kantoor- administratiekosten € 125,00Voorwaarden:-Naleven huisregels-Tenminste 21 jaar-Verklaring van goed gedrag-Geen kinderen of huisdieren toegestaan-Vast inkomenInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Kreekweg – 3223LJ – Hellevoetsluis via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Hellevoetsluis aan de Kreekweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Hellevoetsluis. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Hellevoetsluis wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Hellevoetsluis- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 350
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Kreekweg in Hellevoetsluis

Kreekweg in Hellevoetsluis via Kamernet
Kreekweg in Hellevoetsluis via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo