Kuipersdijk in Hengelo via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Kuipersdijk - 7552BH - Hengelo beschikbaar per 2023-02-16 in het mooie Hengelo. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 12 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Kuipersdijk - 7552BH - Hengelo
Te huur gerenoveerde kamer nabij UT €550,- all-in per maand.De kamer is voorzien van laminaat, is ongeveer 12 m2 en bevindt zich in de wijk Anninks-Nijhofshoek. Het studentenhuis is voorzien van een gezamenlijke woonkeuken, moderne badkamer en toilet en een zeer ruime achtertuin. De keuken is voorzien van divers apparatuur. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel en er is een separaat toilet.De Universiteit van Twente en het centrum van Hengelo bevinden zich op 10 minuten fietsafstand.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Kuipersdijk – 7552BH – Hengelo via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Hengelo aan de Kuipersdijk en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Hengelo. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Hengelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Hengelo- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 550
Aantal m2 – 12
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Kuipersdijk in Hengelo

Kuipersdijk in Hengelo via Kamernet
Kuipersdijk in Hengelo via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo