Kweekgrasstraat in Almere via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Kweekgrasstraat - 1313BZ - Almere beschikbaar per 2023-04-01 in het mooie Almere. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 27 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Kweekgrasstraat - 1313BZ - Almere
De studio bevindt zich op de begane grondIndeling:Ruime studio met open keuken slaaphoek en douche. Keuken is compleet ingericht met was/droogcombinatie, koelkast en combimagnatron.daarnaast is de studio voorzien van lamellen en vloerbedekking laminaat. Toilet bevind zich op de gang en wordt gedeeld met bovenburen.Huurprijs is 580 euro per maand exclusief servicekosten. De servicekosten bedragen 213,50 euro en bestaat uit: verwarming: verbruik elektra: water: warmwater: WiFi: TV aansluiting: glasbewassing buitenzijde: containerreiniging: afvalstoffen- en rioolheffing.De studio bevindt zich op 5 loopminuten van de bushalte, AH en gezondheidscentrum. Centrum 2 bushaltes.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Kweekgrasstraat – 1313BZ – Almere via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Almere aan de Kweekgrasstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Almere. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Almere wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Almere- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 794
Aantal m2 – 27
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Kweekgrasstraat in Almere

Kweekgrasstraat in Almere via Kamernet
Kweekgrasstraat in Almere via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo