Kwikstraat in Apeldoorn via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Kwikstraat - 7334BK - Apeldoorn beschikbaar per 2023-01-16 in het mooie Apeldoorn. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 30 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Kwikstraat - 7334BK - Apeldoorn
je krijgt bij mij de zolder en nog 1 kantoor ruimte, daarnaast mag je ook gebruik maken van de rest van het huis op mijn prive kamers na. bij deze lage huur zit alleen nog wel een addertje onder het gras en dat is dat jij ook het huishouden moet doen . ik ben zelf 22 jaar oud en een beetje een huismusje met een 40 uur contract dus overdag xul je van mij geen last hebben. ook vind ik als ik thuis kom van werk het wel fijn dat ik rond 23.00 redelijk rust in huis heb en ik zou het fijn vinden als diegene mensen uitnodigt het ook aan mij verteld voor de eerste paar keren want het is wel mijn eigen huis wel zul je nog even moeten wachten todat de vorrige bewoner iets anders heeft gevonden.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Kwikstraat – 7334BK – Apeldoorn via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Apeldoorn aan de Kwikstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Apeldoorn. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Apeldoorn wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Apeldoorn- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 375
Aantal m2 – 30
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Kwikstraat in Apeldoorn

Kwikstraat in Apeldoorn via Kamernet
Kwikstraat in Apeldoorn via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo