Laan van Turkenburg in Bodegraven via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - Laan van Turkenburg - 2411VN - Bodegraven beschikbaar per 2023-04-15 in het mooie Bodegraven. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 24 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - Laan van Turkenburg - 2411VN - Bodegraven
Ruime kamer met eigen ensuite badkamer met douche, toilet, wastafel en kitchenette. Gemeubileerd en van alle gemakken voorzien. In centrum Bodegraven, alle winkels en supermarkt vlakbij. 7 min. van het station. 2 treinen per uur naar Utrecht en Leiden (20min.). Goede gratis parkeergelegenheid en gratis gebruik fiets. Elektrisch bediend bed 160×200. Flatscreen TV, Nespresso apparaat, waterkoker, combi oven/magnetron, koelkast. Dubbele keramische kookplaat met afzuigkap. Gebruik van wasmachine, droger & afwasmachine. De unit is met een deur afgescheiden van de rest van het huis en voorzien van rook/brand alarmBezichtiging in overleg.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – Laan van Turkenburg – 2411VN – Bodegraven via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Bodegraven aan de Laan van Turkenburg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Bodegraven. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Bodegraven wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Bodegraven- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 575
Aantal m2 – 24
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Laan van Turkenburg in Bodegraven

Laan van Turkenburg in Bodegraven via Kamernet
Laan van Turkenburg in Bodegraven via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo