Lage der A in Groningen via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Lage der A - 9718BJ - Groningen beschikbaar per 2024-01-01 in het mooie Groningen. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 16 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Lage der A - 9718BJ - Groningen
Wonen aan het Lage der AMet ingang van 1 januari komt er een woning (in overleg) beschikbaar aan het Lage der A in Groningen. Deze woning (1e verdieping) wordt gedeeld met één huisgenoot (m) die momenteel werkzaam is. Het betreft een gemeenschappelijke woning met individuele slaapkamers voor elke bewoner. Wij zouden het fijn vinden als je minimaal 23 jaar oud bent en een baan hebt.In deze woning wordt regelmatig samen gekookt, zijn actief bij sportclubs en wordt er uiteraard af en toe genoten van de stad met een drankje, we delen graag leuke activiteiten. Tegelijkertijd geven we elkaar de benodigde privacy. De huurprijs bedraagt +/- 660,- per maand, inclusief gas, water en elektriciteit.Als jou dit aanspreekt, of als je iemand kent die geïnteresseerd zou kunnen zijn, nodig ik diegene van harte uit om contact met mij op te nemen via Watsapp of via een bericht op Kamernet.Met vriendelijke groet,JorisInteresse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Lage der A – 9718BJ – Groningen via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Groningen aan de Lage der A en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Groningen. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Groningen- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 660
Aantal m2 – 16
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Lage der A in Groningen

Lage der A in Groningen via Kamernet
Lage der A in Groningen via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo