Lagendijk in Koog aan de Zaan via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Kamer - Lagendijk - 1541KC - Koog aan de Zaan beschikbaar per 2023-09-08 in het mooie Koog aan de Zaan. Bekijk de details van deze Kamer met een oppervlaktie van 90 m2 nu online of het wat voor jou is.

Kamer - Lagendijk - 1541KC - Koog aan de Zaan
Grote slaapkamer (90m2) met eigen douche en toilet. Plus gebruik maken van huiskamer. (40m2) Waanzinnig mooi. Wifi. TV. Mooie keuken met alles er op en er aan. Let op: Het huis telt drie verdiepingen. De begane grond: huiskamer plus keuken plus deur naar de tuin. Deze ruimte deel je met ons van 9-17.30 uur tijdens werkdagen. 1e verdieping: slaapkamer plus toilet en douche strikt privé voor huurder.2e verdieping: kantoorruimte van PR bureau. Werkzaam 4 personen. Van 9-17.30 uur tijdens de werkdagen.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Kamer – Lagendijk – 1541KC – Koog aan de Zaan via Kamernet.nl. Het Kamer ligt in de stad Koog aan de Zaan aan de Lagendijk en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Koog aan de Zaan. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Kamer in Koog aan de Zaan wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Koog aan de Zaan- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1500
Aantal m2 – 90
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Lagendijk in Koog aan de Zaan

Lagendijk in Koog aan de Zaan via Kamernet
Lagendijk in Koog aan de Zaan via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo