Lagosweg in Delft via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Studio - Lagosweg - 2622CZ - Delft beschikbaar per 2023-10-04 in het mooie Delft. Bekijk de details van deze Studio met een oppervlaktie van 17 m2 nu online of het wat voor jou is.

Studio - Lagosweg - 2622CZ - Delft
1 persoons-studio’s nieuwbouw. Per direct beschikbaar. Studio voorzien van pvc vloer, gordijnen. Eigen keuken met koelkast en kookplaat, douche en toilet. Voor gezamenlijk gebruik is er op iedere etage een grote keuken voorzien van oven, magnetron, koel-vriescombinatie, vaatwasser, wasmachine en droger). Afhankelijk van de reacties plannen we op zeer korte termijn een kijkdag in.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Studio – Lagosweg – 2622CZ – Delft via Kamernet.nl. Het Studio ligt in de stad Delft aan de Lagosweg en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Delft. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Studio in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Delft- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 550
Aantal m2 – 17
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Lagosweg in Delft

Lagosweg in Delft via Kamernet
Lagosweg in Delft via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo