Landstraat in Bussum via Kamernet

Meld je aan voor het vinden van een kamer!

Appartement - Landstraat - 1404JG - Bussum beschikbaar per 2024-06-30 in het mooie Bussum. Bekijk de details van deze Appartement met een oppervlaktie van 60 m2 nu online of het wat voor jou is.

Appartement - Landstraat - 1404JG - Bussum
Tijdelijk appartement te huur voor maximaal 10 maanden in het centrum van Bussum. Indeling: grote woonkamer, ruime slaapkamer, keuken, kleine nette badkamer (zie plattegrond). Daarnaast de mogelijkheid tot een terras met de achterzijde in de middag op de zonkant. Huur is exclusief €150 gas, licht en water.Interesse in deze woning? Ga naar Kamernet.nl en stuur een bericht naar de verhuurder of huisgenoten.

Appartement – Landstraat – 1404JG – Bussum via Kamernet.nl. Het Appartement ligt in de stad Bussum aan de Landstraat en is snel beschikbaar. Via Kamernet kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooie kamer in Bussum. Een kamer en/of woonruimte zoeken is steeds lastiger aan het worden, zeker in de grote steden. Dus als u geïnteresseerd bent in een van de accommodaties zoals dit Appartement in Bussum wees er dan snel bij!

Meer informatie over  in Bussum- Klik hier

Details van deze woning

Prijs – 1100
Aantal m2 – 60
Aantal kamers – 1

Klik hier voor meer informatie over de kamer aan de Landstraat in Bussum

Landstraat in Bussum via Kamernet
Landstraat in Bussum via Kamernet
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Kamertjes
Logo